06.07.2021 | Notícia de l’Associació Benestar i Desenvolupament

El curs aborda les violències, el consum i les sexualitats amb adolescents i joves des de la perspectiva de gènere

Després de l’èxit de l’any passat, obren les inscripcions per a una nova edició de la formació Mirades entrecreuades: l’abordatge de les violències, el consum i les sexualitats amb adolescents i joves des de la perspectiva de gènere, adreçada a professionals de l’àmbit socioeducatiu, tant de l’educació formal com no formal.

Organitzada pels programes d’ABDEnergy Control, SexusLaris, busca abordar i aprofundir en la detecció i prevenció de violències masclistes, la gestió del consum de drogues i l’abordatge de les sexualitats amb adolescents i joves.

L’objectiu principal és oferir formació i eines a professionals que estan en contacte amb adolescents i joves en l’àmbit educatiu, social i d’oci per tal d’abordar les temàtiques esmentades.

Cadascuna de les àrees temàtiques compta amb una base teòrica, un apartat amb recursos que possibiliten aprofundir en temes concrets i una proposta d’exercicis pràctics que promouen l’adquisició dels continguts teòrics proposats. En tots els casos, es vincula la teoria amb la praxi i es transmet el coneixement adquirit a través de l’experiència professional. Tot el contingut es desenvolupa des d’una mirada feminista, positiva i de drets.

La formació està impartida per professionals amb una àmplia experiència amb l’adolescència i la joventut en l’àmbit del consum de drogues i la prevenció de drogodependències, la perspectiva de gènere, la prevenció i intervenció davant les violències masclistes i LGTBIfòbiques, així com l’abordatge de les sexualitats.

Consulta el programa complet aquí.

Durada i preu

Es tracta d’un curs online amb una durada de 35 hores, distribuïdes en 4 setmanes, del 4 d’octubre al 31 d’octubre. Té un preu de 95 euros.

Inscripcions

Les inscripcions es poden realitzar del 5 de juliol al 27 de setembre omplint aquest formulari .

Contacte i més informació: educa-me@abd.ong

Recommended Posts