11.06.2020 | Organitza ActivaMent

Dins del cicle CineFòrum [confinades] que organitza l’Associació ActivaMent amb la col·laboració de la Xarxa sense Gravetat, aquest divendres 12 de juny a les 18h tindrà lloc a través de la plataforma Jitsi una sessió a partir de la projecció del documental In the same Boat, dirigit per Rudy Gnutti amb la participació de Zygmunt Bauman, José Mujica, Tony Atkinson, Daniel Raventós i Mariana Mazzucato, entre altres. L’espai de reflexió comptarà amb la participació de Carme Porta i Sergi Raventós, membres i activistes de la Xarxa Renda Bàsica.

In the same Boat proposa reflexionar sobre la globalització, la crisi del capitalisme i com el desenvolupament tecnològic, en lloc de millorar la nostra qualitat de vida, ens porta per un camí distòpic. El film presenta alternatives i solucions com la Renda Bàsica Universal, la reorganització del treball i altres maneres de combatre la tendència actual a supeditar les persones a l’economia. Ens diu Bauman: “Hem passat de la plena ocupació a la desocupació. I ara a la redundància”. Com reconstruir l’Estat del Benestar a partir del context actual?

Per participar-hi cal escriure a activament@activament.org i es rebrà l’enllaç i la contrasenya per veure el documental online, i l’enllaç d’accés a la sala per al debat.

Recommended Posts