07.04.2020 | Nota de premsa de la Fundació Nous Cims

Barcelona, 6 d’abril de 2020.- Com t’agradaria que fos el mon després que haguem passat aquesta crisi? Aquest és el punt de partida del concurs d’expressió artística #jomexpressoacasa que impulsa l’Àrea de Benestar Emocional de la Fundació Nous Cims. S’han obert dues convocatòries d’aquest concurs: joves de 12 a 24 anys vinculats a entitats socials i persones amb càncer.

Segons Marta Mosquera, directora de l’Àrea de Benestar Emocional de Nous Cims, l’objectiu d’aquesta iniciativa és “animar a les persones a tenir un espai de reflexió i de mirada interior durant aquest període de confinament i de procès de la seva malaltia oncològica, en el cas dels adults, i trobar espais de refugi emocional més enllà de les tecnologies, a més d’incentivar la creativitat i la descoberta de noves habilitats”.

D’altra banda, amb el concurs #jomexpressoacasa s’ofereix un canal d’expressió emocional sobre les inquietuds i perspectives de futur i es proposa la construcció de vincles entre persones que estan en la mateixa situació a partir de les seves produccions artístiques mitjançant les xarxes socials.

Per a cadascuna de les dues convocatòries, hi ha quatre categories obertes, cadascuna amb un premi de 100 euros (que s’entregaran en una targeta moneder):

  • Expressió verbal: cançons, versions, monòlegs, acudits, poesia, drama, etc.
  • Expressió corporal: dansa, moviment del cos, coreografies, etc.
  • Expressió plàstica: dibuix, pintura, escultura, disseny gràfic, etc.
  • Expressió escrita: escrits, contes, textos filosòfics, etc.

Cal que els participants facin arribar a Nous Cims fins al 10 d’abril les seves produccions artístiques a través d’aquests formularis:

Podeu consultar les bases legals d’ambdós concursos a la pàgina web de la Fundació Nous Cims (www.nouscims.com)

 

Sobre Nous Cims

La Fundació Privada Nous Cims és una entitat sense ànim de lucre constituïda a Barcelona l’any 2015. Crea i desenvolupa projectes socials innovadors, transformadors i sostenibles en els àmbits de l’ocupabilitat, el benestar emocional i el desenvolupament global amb l’objectiu d’impactar en les persones més vulnerables, especialment dones, joves i nens, tant en l’entorn més proper com en països emergents. Nous Cims identifica reptes socials no coberts o amb espai de millora, a partir dels quals impulsa i avalua projectes amb metodologia i equip propi. La fundació també acompanya a altres entitats aportant innovació i visió estratègica a les seves iniciatives, a més de funcionar com a incubadora de futures empreses socials autosuficients.

Recommended Posts