Informe SOS Racisme07.06.2016 | SOS Racisme ha publicat ‘L’estat del racisme Catalunya. Informe 2015’. La publicació analitza i denuncia les causes, manifestacions i situacions de racisme i xenofòbia ocorregudes a Catalunya el 2015.

El document inclou articles de reflexió, veus de persones expertes i d’altres que han patit situacions de racisme, així com textos d’anàlisi i denúncia, reflexió i activisme. La font d’informació principal són els casos del Servei d’Atenció i Denúncia per a víctimes de racisme i xenofòbia de SOS Racisme, alguns testimonis de les quals han estat recollides i il·lustrats amb les imatges del grup de fotoperiodistes RUIDO Photo. Santiago Alba Rico ha escrit el pròleg.

El llibre, co-editat amb Pol·len edicions, es pot adquirir a les llibreries i a la seu de SOS Racisme. El preu de venda són 10€, que cobreix l’edició en paper i permet donar continuïtat a la publicació d’informes i altres activitats contra el racisme. També es pot descarregar gratuïtament sota llicència Creative Commons de Reconeixement – No comercial – Sense obres derivades.

Recommended Posts