20161031_congresserveissocials31.10.2016 | Amb el títol ‘Violències en els escenaris actuals’, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, el Col·legi d’Educadores i Educadors  Socials de Catalunya, el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, organitzen el II Congrés de Serveis Socials. Tindrà lloc el 9 i 10 de novembre a les Cotxeres de Sants (Sants 79, Barcelona).

Debat sobre diversos tipus de violències

Diverses ponències i taules rodones parlaran de violències quotidianes, intrafamiliars, institucionals, de gènere, envers les persones grans, així com sobre el bullying, les desigualtats i la violència a Internet, entre altres.

Algunes de les persones que intervendran són Antonio Andrés Pueyo, catedràtic de Psicologia de la Universitat de Barcelona i director del Grup d’Estudis Avançats en Violència de la UB;  Raquel Castillejo, catedràtica de Dret Processal de la Universitat de Santiago de Compostela, Directora del CIARCUS i directora del Màster de Mediació; i Carles Parellada Enrich, Terapeuta sistèmic, codirector de les formacions de Pedagogia Sistèmica a l’Institut Gestalt de Barcelona, i altres formacions universitàries.

També hi haurà un espai de presentació de comunicacions i pòsters sobre projectes que treballen i sensibilitzen sobre diversos tipus de violència. Consulteu el programa complet per a més informació. Les inscripcions estan obertes.

Recommended Posts