Tercera edició del TAST Social09.06.2016 | La Federació Catalana de Voluntariat Social i les seves entitats organitzen la tercera edició de la Trobada d’Associacions Socials del Tarragonès (TAST Social) demà divendres 10 i dissabte 11 de juny, amb una mostra d’entitats i un concert solidari sota el lema ‘El voluntariat transforma la vida’.

Els expositors de les 28 entitats participants estaran oberts de 10 a 20 hores divendres 10 de juny a la Rambla Nova (tram de davant de la OMAC, Tarragona), amb l’objectiu de visibilitzar la seva tasca i promocionar els valors de l’associacionisme. Al llarg del dia se celebraran nombroses activitats, com tallers de ioga, activitats infantils i l’entrega de premis del 7è Concurs de Relats Curts del Voluntariat Social, a càrrec de la FCVS.

Dissabte 11 de juny se celebraran dos concerts solidaris amb la col·laboració del Rotary Club de Tarragona i del Conservatori de Tarragona. A les 12 hores actuarà el grup de violoncels i l’Orquestra Simfònica del Conservatori i a les 18 hores, la Banda de Grau del Conservatori. Ambdós tindran lloc a l’auditori de la Diputació de Tarragona (Pere Martell 2, Tarragona). Les entrades es poden comprar a la Farmàcia Font-Quer (Plaça de la Generalitat 1, Tarragona) i a l’Administració de Loteries 1886 (Roma 5A, Tarragona) o el dia anterior al concert a la mostra d’entitats.

El TAST Social és un projecte impulsat per la Federació Catalana de Voluntariat Social amb les entitats participants: Ass. La Muralla, Fund. Onada, Fund. Santa Teresa, Fund. La Tutela, Ass. La Muntanyeta, Fund. Vicente Ferrer, Fund. Santa Maria de Siurana, Projecte Home Tarragona, Funfació Civic Media, Xarxa de Suport de Famílies Cuidadores de Tarragona, Càritas diocesana de Tarragona, Fund. Catalunya la Pedrera, Ass. AFANOC, Ass. Creu Roja, Ass. Quilòmetro Zero, Ass. Aprodisca, l’Associació d’Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya AICEC-ADICAE, Associació de Consumidors i Usuaris en Acció de Catalunya – FACUA, Banc dels Aliments, Grup Escènic Atenea, ONG Utinam, Hotel d’Entitats de Tarragona, Jove Cambra Internacional, Joventut Multicultural Musulmana de Tarragona, Sonrisas de Bombay, Ass. ASTAFANIAS, Fund. Tarragona 2017, i la col·laboració de la Fed. Mestral Cocemfe.

Aquesta tercera edició ha comptat amb la col·laboració d’institucions i empreses que s’han volgut sumar al projecte com són: l’Ajuntament de Tarragona, l’Oficina Jove del Tarragonès, El Port de Tarragona, la Diputació de Tarragona, l’Obra Social La Caixa, el Rotary Club de Tarragona, el Conservatori de Tarragona, la BASF i Comunicacció Social.

Recommended Posts