Gràfica d'Intress, acolliment familiar28.10.2016 | ‘Deixa’t acollir per un/a nen/a. I després què?’ és el títol de la jornada organitzada per Intress per al proper dimecres 9 de novembre. Tindrà lloc de 9.30 a 14h a la seu de la Diputació de Lleida (Carme, 26).

L’acte s’emmarca dins de la celebració dels 20 anys de l’entitat com a gestora del servei d’acollida de titularitat pública de l’Institut d’Acollida i Adopcions de la Generalitat de Catalunya a Lleida.

Perspectives sobre l’acolliment familiar

La jornada vol ser un espai de reflexió sobre el treball dels equips de professionals implicats en el procés d’acollida d’infants i joves per part d’una família. Alberto Rodríguez oferirà la ponència marc ’20 anys d’acolliment familiar: experiència, aprenentatges i nous reptes’. La taula rodona ‘Per una societat més acollidora’ comptarà amb la participació d’Àngels Missé, responsable Territorial de l’ICAA a Lleida, Neus Cucó, de la DGAIA, Teresa Batista, de l’EAIA Municipal de Lleida i d’una família acollidora.

Durant l’acte també es presentarà la campanya ‘Deixa’t acollir per un nen/a!’. La inscripció està oberta fins dilluns 7 de novembre a través del correu electrònic comunicacion@intress.org. El programa complet ja està disponible.

Recommended Posts