20190625_EmprènSocial25.06.2019 | Organitza Fundació Agbar i Tandem Social

La jornada de presentació del programa ‘Emprèn social’ tindrà lloc el dijous 27 de juny d’11.30 a 14h a la Fundació Foto Colectania (Pg. Picasso 14, Barcelona).

La Fundació Agbar llança la primera edició de ‘Emprèn Social’, un programa d’emprenedoria social, que té com a objectiu ajudar a tots aquells projectes emprenedors que tinguin vocació en la transformació social. La iniciativa va dirigida a projectes o idees sostenibles en l’àmbit econòmic i social, els quals plantegin solucions per millorar la societat i la qualitat de vida de les persones que viuen a l’àrea metropolitana de Barcelona.

En la jornada s’exposaran els detalls del programa i es descobriran casos d’èxit de la mà d’emprenedors socials referents com Vanessa Ortega, fundadora de PerspectivaMente, o Mario Cuixart, director de la Fundació Germina i de l’empresa social Urban Time. També hi haurà un espai d’assessorament individual per donar suport a les iniciatives dels assitents.

Per confirmar assistència, envieu un correu electrònic a fundacioagbar@agbar.es amb l’assumpte ” Confirmo assistència” o “Excuso assistència i vull rebre més informació”.

 

Recommended Posts