28.09.2020 | Nota de premsa conjunta de La Confederació i la Taula del Tercer Sector

La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya i La Taula del Tercer Sector, com a entitats representatives del Tercer Sector Social de Catalunya, lamentem profundament la sentència del Tribunal Suprem per la qual queda inhabilitat de les seves funcions el MHP de la Generalitat de Catalunya, Sr. Quim Torra i Pla.

Aquesta decisió suposa un nou atac a les institucions catalanes i als seus representants democràticament escollits per la ciutadania, així com una judicialització de la política, que deixa al país en una situació de transitorietat especialment greu en un moment de crisi econòmica i social producte de la pandèmia de la Covid-19.

Pel Tercer Sector Social és fonamental tenir unes administracions públiques amb qui poder interlocutar i per tant, necessitem de forma urgent un Govern plenament efectiu, amb capacitat de gestió i desplegament de polítiques que donin resposta a les necessitats socials del país, per així poder garantir l’atenció a les persones més vulnerables.

Recommended Posts