#desfemlesdesigualtats d'Akwaba14.03.2016 | La Fundació Akwaba participa a la trobada ‘Quines propostes d’Educació per a la Justícia Global transformen la realitat?’, que tindrà lloc el 15 de març les 18h al Museu d’Història de Barcelona (MUHBA).

L’acte, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, la Fundació Jaume Bofill, la Universitat de Barcelona i LaFede.cat, serà un espai per la reflexió i el debat sobre l’Aprenentatge Servei en clau de pau, drets humans i solidaritat.

Entre altres, comptarà amb la presència del primer tinent d’alcalde de Barcelona, Gerardo Pisarello, la presidenta de la Fundació Jaume Bofill, Isabel Vilaseca i Alba Cuevas, vocal d’educació de Lafede.cat. En la presentació d’experiències hi participaran alumnes de l’Institut Montjuïc que presentaran la seva experiència amb el projecte Pam a Pam de SETEM,  i Maite Villaverde i Ana Úbeda de l’Institut Miquel Biada que parlaran del projecte Bia Banca Ètica. En nom d’Akwaba hi aniran Núria Gómez i Begoña Carrera per explicar el projecte de #desfemlesdesigualtats. La inscripció online continua oberta.

 

Recommended Posts