Marina Subirats, premi ASPÀSIA 201615.03.2016 | El compromís amb els drets de les dones des de la política, la recerca i l’acció social ha valgut la sociòloga Marina Subirats el Premi ASPÀSIA 2016, atorgat per la Xarxa DDiPAS i l’Observatori del Tercer Sector.

L’elecció de Marina Subirats com a guanyadora del Premi ASPÀSIA reconeix una llarga trajectòria personal i professional en què destaca la introducció de la perspectiva feminista a les ciències socials, el seu discurs sobre coeducació i el seu compromís amb el feminisme de base. Des del coneixement acadèmic, Marina Subirats ha generat lligams amb la pràctica educativa i l’acció social i ha treballat també per l’equitat de gènere des de càrrecs de responsabilitat pública: directora de l’Institut de la Dona d’àmbit estatal (1993-1996), regidora d’Educació a l’Ajuntament de Barcelona (1999-2006) i membre del Consell Escolar de l’Estat (2005-2012).

El lliurament del guardó tindrà lloc demà, 16 de març, com a cloenda de la 4a Jornada DDiPAS: ‘Temps i tercer sector: construïm entitats sostenibles i eficaces’, a l’Espai Francesca Bonnemaison (Sant Pere més Baix 7. Barcelona).

Nota de premsa en PDF | 4a Jornada DDiPAS: programa PDF i formulari d’inscripció

 

Recommended Posts