Logotip Jornades TIC Salut i Social06.05.2016 | La sisena edició de les jornades TIC Salut i Social 2016 tindrà lloc a Vic els propers 29 i 30 de setembre. El termini de presentació de comunicacions via formulari online sobre projectes de recerca, models de prototips i solucions innovadores implementades sobre ‘El repte de la salut i el benestar en la societat general’ és el 25 de juny. Hi haurà premis per comunicacions i  projectes següents categories: ‘Jornades R+D+I TIC Salut i Social 2016’, ‘Mobile World Capital Barcelona’ i ‘Euroregió Pirineus-Mediterrània’.

L’actual edició dóna continuïtat a les anteriors jornades celebrades a Girona, amb el mateix objectiu de visibilitzar diversos agents en el sector social, de salut i TIC. D’altra banda, promou l’intercanvi de coneixement i la interelació entre els àmbits de l’empresa, la recerca i l’assistència. La jornada s’adreça a personal de recerca en diverses disciplines, emprenedors i empreses, estudiants universitaris i de secundària, professionals d’entitats assistencials de l’àmbit sociosanitari i públic en general interessat pels àmbits social, TIC i salut.

Al llarg de la trobada hi haurà taules rodones sobre models de negoci, transferència tecnològica i transformació digital. També hi haurà grups de recerca, càpsules de comunicació, entrevistes B2B, speakers’ corner, zona d’exposicions, etc. Aquestes jornades són organitzades per UVic-UCC (Càtedra TIC Salut i Càtedra Serveis Socials), Fundació TicSalut, Consorci Hospitalari de Vic, Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, ICS-Catalunya Central, EBA Vic, EBA Centelles, Mobile World Capital Barcelona, Euroregió Pirineus-Mediterrània. Gestiona la Secretaria Tècnica la Fundació d’Osona per a la Recerca i l’Educació Sanitàries (FORES).

Tota la informació s’anirà publicant a www.jornadesrdi.cat i a les xarxes socials amb l’etiqueta #JornadesRDI. Per qualsevol consulta, escriviu a info@JornadesRDI.cat.
[vc_video link=”https://vimeo.com/12046928″]

Recommended Posts