Reparació de fontaneria05.05.2016 | La Fundació El Llindar ha obert el procés de preinscripció per a les formacions del proper curs 2016-2017.

Per cursar estudis de Formació Professional Inicial de primer any (PFI) i obtenir el Certificat de Professionalitat de Nivell 1, cal estar inscrit als programes de Garantia Juvenil i no haver acabat l’ESO. Els cursos que ofereix El Llindar són d’Auxiliar d’Imatge Personal, d’Auxiliar en Reparació i Manteniment de Vehicles Lleugers, d’Auxiliar de Fontaneria, Calefacció i Climatització, i d’Auxiliar d’Hoteleria: Cuina i Serveis de Restauració.

La Formació Professional Inicial de 2n any permet aconseguir el Certificat de Professionalitat de Nivell 2. Per inscriure’s a aquests cursos s’ha de tenir un PFI, el Graduat en ESO o superar una prova d’accés. També és un requisit estar inscrit a la Garantia Juvenil. Els estudis que es poden cursar són el Certificat de Professionalitat de Perruqueria, el Certificat de Professionalitat de Mecànica d’Automoció, el Certificat de Professionalitat de Instal·lació de Placa de Guix Laminat i Falsos Sostres i el Certificat de Professionalitat de Cuina.

D’altra banda, el Llindar ofereix la formació pròpia ‘Reconnecta’t’ per al retorn al sistema educatiu de joves que no hagin acabat l’ESO i també estiguin inscrits a la Garantia Juvenil. Aquests cursos els preparen per a la Formació Professional Inicial, o per fer la prova d’accés a Grau Mitjà.

La preinscripció estarà oberta fins divendres 3 de juny. Per formalitzar-la, cal portar la documentació demanada a la seu d’El Llindar (Ctra. de L’Hospitalet s/n, Parc de Can Mercader, Cornellà de Llobregat), de dilluns a divendres de 9.30 a 14 h i de 15 a 17 h. Per a més informació, truqueu el 933773189 o escriviu a aulataller@elllindar.org.

Recommended Posts