Logo projectes al Giving Tuesday08.11.2016 | El #GivingTuesday és un moviment mundial que promou accions solidàries. Enguany se celebra el 29 de novembre com a dia mundial dedicat a donar i col·laborar amb causes socials.

Durant aquest dia s’anima a totes les persones a col·laborar amb projectes solidaris o realitzar accions per construir un món millor. La idea va néixer als EUA com a alternativa al Black Friday i Cyber Monday, orientats a les compres de Nadal. Al 2015 van participar-hi 35.000 organitzacions de 72 països.

Entitats socials participants al #GivingTuesday

Les entitats socials poden sumar-se a la iniciativa com a participants oficials juntament amb empreses, escoles, organitzacions o qualsevol grup de persones que es comprometi a realitzar alguna acció concreta associada amb aquest dia. Les organitzacions podran rebre donacions a través dels seus llocs web o a la plataforma migranodearena.org.

Per formar part del #GivingTuesday com a entitat, cal registrar-se al web  i introduir les dades de la iniciativa que es vol donar a conèixer, que se sumarà a la llista de projectes. Al web es destaquen una sèrie d’idees per difondre el #GivingTuesday i els seus objectius. Les darreres novetats es podran seguir a través de Twitter, Facebook i Instagram.

[vc_video link=”https://www.youtube.com/embed/U3KitwGqjGM”]

Recommended Posts