10/04/2017 | Us expliquem les propostes de les entitats d’ECAS per a celebrar un gran Sant Jordi:

  • Arrels Fundació: ‘Roses clau‘, el dissabte 22 es repartiran roses de cartró fetes a mà al centre obert d’Arrels a canvi d’una aportació voluntària. Es podran trobar a una quarantena de forns i llibreries (veure mapa) i també hi haurà un estand al final del Portal de l’Àngel de 18 a 19.30h. Diumenge 23 estaran a la Rambla del Raval venent les roses de cartró, llibres, samarretes i productes fets per La Troballa d’Arrels fins les 18h i a l’FNAC Triangle venent roses de cartró de 10 a 14h i de 16 a 20h. A part, es vol crear una història col·laborativa mitjançant twitter sota el hashtag un #RelatClau. Es pot fer mitjançant el propi compte o des de l’estand de l’FNAC Triangle de 12 a 14h des del compte @ArrelsFundacio o escrivint damunt d’un cartró.
  • Associació “in via”: venda de roses a la Rambla del Poblenou 42, Barcelona.
  • ASSÍS Centre d’Acollida:  venda de roses i manualitats fetes al seu taller ocupacional a la Plaça de Sarrià. La venda anticipada per a qui vulgui participar venent roses solidàries (mínim 10) està oberta fins el 18 d’abril a info@assis.cat o trucant al 93 252 0658.
  • Fundació Comtal: ‘Una rosa, una oportunitat‘, venda roses amb punts de llibre dibuixats a mà pels joves i infants usuaris de l’entitat. Es poden poden fer comandes de roses amb punts de llibre o només de punts de llibre a fundraising@comtal.org (contacte Andrea Waring) o trucant al 93 295 4636. Difusió a les xarxes amb el hashtag #UnaRosaUnaOportunitat
  • Fundació IReS: ‘Una rosa per una causa‘, venda de roses a preu de donació voluntària davant de l’Hotel Majestic (Passeig de Gràcia 67-68, Barcelona). A més es presentarà el conte #FamíliaDrac, amb il·lustracions creades pel Casal en Família, projecte destinatari de la recaptació.
  • Fundació Autònoma Solidària (FAS): ‘Recicla cultura‘, recollida de llibres (que no siguin de text) fins el 25 d’abril a l’Espai Solidari (plaça Cívica, UAB), de dilluns a dijous de 10 a 18h i divendres de 10 a 14h, o al Centre de Recursos per a Col·lectius, de 10 a 19h. Els llibres es vendran a la Fira de la Primavera de la UAB i tots els fons recaptats es destinaran íntegrament a la FAS.
  • Fundació Ared: venda de roses el 23 d’abril al Portal de l’Àngel 40, Barcelona. N’hi haurà naturals i de roba confeccionades a la pròpia entitat, així com galetes artesanals.

 

 

Recommended Posts