Jornada DDiPAS: Temps i tercer sector: construïm entitats sostenibles i eficaces29.02.2016 | La xarxa DDiPAS i la Diputació de Barcelona organitzen la 4a Jornada DDiPAS, sota el títol ‘Temps i tercer sector: construïm entitats sostenibles i eficaces’.

Tindrà lloc dimecres 16 de març de 16.30 a 20h a l’Espai Francesca Bonnemaison (Sant Pere Més, Baix 7. Barcelona). Elisa Stinus, doctora en Polítiques Públiques i Transformació Social, obrirà la jornada amb la conferència ‘Conciliar: il·lusió o realitat?’.

L’acte també inclourà la presentació dels primers resultats de l’estudi ‘Gestió del temps a les entitats socials: situació actual, reptes i dificultats’ elaborat per DDiPAS i una taula d’experiències amb la participació de Carolina Pallàs, responsable de Recursos Humans de la Fundació Surt, Beatriz Castillo, responsable de Comunicació i Responsabilitat Social de la Fundació Joia, i Laia Bonastra, responsable de Desenvolupament de Persones de Suara Cooperativa. La inscripció ja està oberta en aquest formulari online i us podeu descarregar el programa en PDF.

La jornada finalitzarà amb el lliurament del IV Premi Aspàsia en defensa de l’equitat de gènere, concedit per DDiPAS i l’Observatori del Tercer Sector. Les candidatures es poden presentar fins al dimarts 1 de març.

Recommended Posts